PSZ Hotel Beach Balatonföldvár

A PSZ Hotel Beach Balatonföldvár a parttól és a Keleti Strandtól 100 méterre található. A szálloda 52 db szobával rendelkezik, melyek mindegyikében található fürdőszoba, tv és minihűtő. Az ingyenes wifi szolgáltatás a hotel teljes területén elérhető.

A légkondícionált étteremben minden nap svédasztalos reggelivel várják a vendégeket. A szálló vendégeinek kényelmét szolgálják a különféle sporteszközök, játékok, illetve a szálloda kertjében elhelyezett napozóágyak. A szálloda Balatonföldvár egy hangulatos, csendes mellékutcájában található, viszont közel a kikötőhöz és a település központjához
.

A PSZ Hotel Beach Balatonföldvár megközelítése mind saját gépjárművel, mind tömegközlekedéssel könnyű. A vasútállomás már negyed órás sétával elérhető, de kérésre el tudják fuvarozni vendégeiket. A 7-es főút két perc távolságra van a szállodától. Kamerával felszerelt saját privát parkolók állnak a vendégek rendelkezésére a nagyobb biztonság érdekében. Mind éttermek, mind bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak a szállás közelében.

PSZ Hotel Beach Balatonföldvár kapcsolat

Címe: 8623 Balatonföldvár, Báthori István utca 40.
Tel: +36-70-656-9005

Vélemények a PSZ Hotel Beachről

Farkas Ildikó 2023-08 – 5/5
A gondozott kert a hatalmas fákkal gyönyörű, egy ugrás a strand és amit külön kiemelnék az az ágyak, matracok, ágyneműk szuper minősége. Ár-érték arányban nagyon jó hely.

Aranyosi Gabi 2023-09 – 4/5
Tisztaság mindenütt, kényelmes ágyak, figyelmes, kedves személyzet. Közel a strand, csendes hely.

Csurgó Adrienn 2022-09 – 3/5
Az ellátás jó volt. Viszont a recepció előtti földszintes szobák erkélye használhatatlan az odaáramló cigaretta füsttől zajos beszédtől telefonálástól. Se kiülni se ablakot nyitni nem lehet. Odébb kéne tenni az asztalokat gondolva az ott nyaralókra!

Balogi József 2021-09 – 5/5
A hotel teljes felújításon esett át, néhol egyszerűbb megoldásokkal, azonban összességében nagyon szerethető. Reggelit is tartalmazta az ár, választék bőséges volt. Javaslom mindenkinek, köszönjük. Esetleg lehetne fedett rész a motoroknak, kerékpároknak, különösen, hogy az autós parkoló hatalmas.

Belinszki Ákos 2022-09 – 5/5
Ebben az árkategóriában egyedülálló felszereltség, tisztaság és szolgáltatások. A hatalmas, árnyékos udvar, tollaslabda, ping- pong, csocsó, biliárd, darts lehetőségek, nagy, hűvös társalgó fotelekkel és mega okos tévével, amin a neten szinte minden elérhető, wifi a teljes üdülő területén, bőséges reggeli az árban, árnyas, zárt parkoló fillérekért, 80 méterre a strandtól…