Kapitány Étterem és Pizzéria Balatonlelle

A Kapitány Étterem és Pizzéria a gyönyörű Balatonlelle sétálóutcájában található. Az étterem híres kiváló minőségű ételeiről és barátságos hangulatáról.

Az étterem belső tere modern és elegáns, így meghitt atmoszférával rendelkezik. Az étkezőhelyiségek tágasak és kellemesek, tökéletesek a családi étkezésekhez, baráti összejövetelekhez vagy a romantikus vacsorákhoz is.

A Kapitány Étterem és Pizzéria étlapja változatos ételeket kínál. A menüben megtalálhatók a hagyományos magyar fogások, mint például a gulyásleves, vagy a halászlé, amelyeket a helyi friss alapanyagokból készítenek. Emellett számos nemzetközi étel is megtalálható, például tenger gyümölcsei, steak vagy frissensültek, amelyek garantáltan kielégítik a legválogatósabb ínyenceket is.

A pizzériában a friss és ropogós tésztával, valamint a gondosan kiválasztott friss hozzávalókkal készített pizzák igen népszerűek. A változatos pizza választék biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A pizzák mellett saláták és tészták is szerepelnek a kínálatban, így mindenki találhat kedvére való ételt.

Az étterem személyzete figyelmes, így a vendégek mindig barátságos kiszolgálásban részesülnek, amely hozzájárul az étterem kellemes hangulatához.

Vélemények az étteremről

Zétény – 2023-06 – 3/5
A szalámis pizza túl zsíros volt, nem a legjobb, de legalább olcsó. A pincérnő kedves volt, annak ellenére, hogy a rendelésünket rosszul vette fel, utána közölte, hogy nem azt mondtuk.

Barcsa Dániel – 2022-08 – 5/5
Az egyik legjobb hely Lellén. Nagyon finom volt a pizza, és minden más is amit ettünk.
Az árak egyáltalán nem magasak, a pincérek is kedvesek, udvariasak. Csak ajánlani tudom.

Aradi Csaba – 2022-07 – 4/5
Az én véleményem szerint, a balatoni éttermek között talán ez az ami nem sok, és talán nem kevés ! A fiatal felszolgálók kedvesek és udvariasak voltak, bár szerény véleményem szerint valószinüleg nem voltak szakképzettek !-de az akarat meg volt bennük! (A kétszemélyes tálhoz tálaló eszközt – (pl. nagy kanál nagy villa, akár ha más nincs,hogy ne keljen a közös tálba saját evőeszközzel turkálni )azt nem sikerült adniuk ! A hely tiszta és rendezett volt ! A szakácsok egyébként ahhoz képest hogy szintén nem biztos hogy a szakmájukat űzték némelyik ételt valószinúleg már rutinból jól készítették el! Az ár érték arány egyébként balatoni szinten egészen tűrhető ! Bár azt kicsit furcsáltam hogy egy ilyen étteremben egy kis 50-100 ezer forintos autómata kávégépre se futotta (akár ideiglenesen ) ezért szerencsétlen felszolgáló a szomszéd étterembe ajánlotta a kávé fogyasztást ! Tehát ebből leszürhetjűk, hogy ha valaki elkezd egy ilyen éttermet üzemeltetni, attól még nem lessz vendéglátós! De ezzel együtt szerintem ez egy kedves hely! – bár a vonat ha elmegy akkor elég zavaró tud lenni! Van a kicsigyerekeknek etető szék, pozitív ! Amit itt írtam természetesen értük szól nem ellenük, hátha csiszolnak egy kicsit az ügyön!

Oravecz János – 2022-07 – 5/5
Minden szempontból csak ajánlani tudom! Gyors, kedves kiszolgálás! Ízletes ételek, adagok is rendben vannak! Az árak sem túlárazottak.

Romsics Zoltán – 2022-05 – 1/5
Helyben fogyasztás történt. Nagyon lassú kiszolgálás, gyros tálat ettem 75 kg-ra nem volt elég és meleg sem volt az étel mire kihozták. Soha többet nem jövünk ide.

Dobos János – 2021-07 – 5/5
A pizza nem különleges, de frissen sütött és valószínűleg friss alapanyagokból készül, ezért finom és bőven felülmúlja a strandok mirelit pizzáit kínáló árusok minőségét. A többi étel is jóízű, és a grill ételek is frissen sültek. A kiszolgálás kedves és segítőkész, 6% szervízdíjat számolnak ami bőven rendben van.

Szabó Gergely – 2021-05 – 5/5
Ez a pizza beszél. Nagyon finom, szavak nincsenek rá. Nem a legolcsóbb, tény (aki olcsó pizzát akar vegyen lidl-ös mirelitpizzát), de komolyan, aki minőségi pizzát akar enni annak nagyon ajánlom a helyet. Ár-érték arányban 10/10, köszi az élményt, zseniálisak vagytok.